Allt om Skraplotter - det här har du möjlighet att vinna

Skraplotter Skraplotter

Vill du testa spellyckan men under mer lugna former hemma i soffan? Då är det perfekt med kombispel skraplotter som finns att beställa på nätet. Samtidigt som du kan skrapa i lugn och ro är det roligt att du kan se en eventuell vinst kika fram på de framskrapade rutorna. Alla har sett en lottskrapning i direktsändning och vet hur spännande det kan vara. Som en magisk överraskning! Du har chansen att vinna upp till 5 miljoner med välkända och omtyckta Kombilotteriet.

Skraplotter på nätet beställs enkelt online

Du kan beställa egna skraplotter på hemsidan för Kombispel. Där finns mängder av information och det är enkelt att klicka dig vidare in på de skraplotter du föredrar. Det är trevligt att kunna välja vad som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt av ditt spelande. I menyn till vänster kan du läsa mer om historiken kring Kombispel. Du kan även logga in på 'Mina sidor' efter att du fyllt i dina personuppgifter och blivit medlem. Då väntar dig chansen till bland annat följande:

  • Ett presentkort på en båt för 300 000
  • Värdecheck att resa för på 100 000
  • En kundtidning med roliga tävlingar och recept

Skraplotter Sverige kräver ingen stor spelvana

Skraplotter Sverige uppskattas av många svenskar eftersom vinsterna är skattefria samt att du inte behöver stor spelvana för att vinna. Det enda du behöver göra är att starta upp en prenumeration så kommer skraplotterna direkt hem i din brevlåda varje månad. Du finner resultatet av alla dragningar varje vecka enkelt på webbsidan. Det gör det lätt att hänga med! Det finns totalt fem olika typer av skraplotter som du kan läsa mer om. Lotterna är Kombilotteriet, Drömreselotteriet, Motorlotteriet och Extralotteriet, alla med olika fördelar.

Det är Kombilotteriet som har skraplotter bäst vinstchans när det gäller att bli miljonär. Tusen lyckliga vinnare har blivit miljonärer när de köpt en Kombilott. En lott ger dig möjlighet att delta i fyra vinstdragningar. Lottinnehavare ges också möjligheten att var tredje månad delta i Superjackpotten där man kan vinna hela 10 miljoner kronor. Ett presentkort på Mio för 30 000 eller en resa för 30 000 kanske inte heller låter så dumt? Du kan också få kontanter för 10 000 eller 5 000, ett välkommet tillskott!

Den bästa skraplotten kan variera beroende på vad du helst vill vinna

Kanske gillar du snabba och lyxiga bilar? Då ska du köpa skraplotter svenska spel från Motorlotteriet. Som lycklig vinnare kan du spendera hela 300 000 på ett fint fordon. Eller så kan du göra som en vinnare, nämligen att låta pengarna gå till barnbarnen och en renovering. När du köper en lott från Extralotteriet så kan du dessutom vinna ytterligare 250 000. Så härligt att få lite mer på köpet. Tänk på att du måste ha en Kombilott, Motorlott, eller Drömreselott för att köpa den.

Mångårig historia bakom skraplotter svenska spel

Möjligheten att köpa olika skraplotter började redan på 1950-talet när Kombispel grundades. Sedan 80-talet har man kunnat köpa de uppskattade Kombilotterna. Numer är prenumerationslotterna en av de mest köpta i Sverige. Kombispel har alltid satsat på att skapa underhållande spelupplevelser men också att främja ett ansvarsfullt spelande. Som kund ska man känna sig trygg när man köper skraplotter. Huvudkontoret ligger i Stockholm där ett 50-tal anställda arbetar för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt, inte minst när det gäller nya idéer och uppslag.

Kundtjänsten hjälper dig gärna med dina frågor och kommentarer, men det finns också möjlighet att klicka sig in under fliken med vanliga frågor och svar. Där har Kombispel sammanställt mycket matnyttig information. När du är medlem får du en rolig kundtidning hemskickad där du kan ta del av sudoko, utmanande korsord och härliga recept. Även här kan du tävla om fina vinster. Just nu finns det dessutom en tävling på webben där du kan vinna 200 kronor genom att svara på några enkla frågor om bakning.

Du kan köpa alla skraplotter online och via ombud

Självklart behöver du inte prenumerera på lotter, det går också bra att köpa dem hos ditt närmsta ATG-ombud. Många uppskattar känslan av att gå till sin favoritkiosk där man känner att man har turen med sig. Att spontant köpa en lott när man får en bra känsla är det många kunder som gör. För att spela på Kombispel ska du vara över 18 år, men barnen kan ändå vara med och heja på ett hörn när de hoppas på att det ska bli en resa till värmen.

Har du fått hem kombispel skraplotter men är orolig att du missat din vinst? Inga bekymmer! Kombispel ser alltid till att kontakta vinnaren vilket är skönt i en hektisk vardag när man har annat att tänka på. Överlag är det mycket bekvämt att vara medlem och kunna logga in var man än befinner sig. Passa på att logga in under familjeträffen och involvera stora som små. Att spela på skraplotter är ett enkelt sätt att ha koll på dina utgifter och i bästa fall så blir du en lycklig vinnare.

Här hittar du fler av våra artiklar: